Egen tillverkning

Smycketillverkning i guld och silver.

Ett smycke kan vara så mycket mer än en vacker accessoar – det kan symbolisera något personligt och ha en djupare innebörd för den som bär det. Vi på Sävsjö Guldsmeds vill genom vår smyckestillverkning vara en del av de stora drömmarna och viktiga ögonblicken. Ambitionen med vår smyckestillverkning är att leverera ett gediget och unikt hantverk, där kundens önskemål förverkligas och blir något mer än en stilfull accessoar – ett personligt och speciellt smycke för en mycket speciell person. Hos oss får fantasin ta plats och kreativiteten flöda. Att skapa vackra och personliga smycken är något vi verkligen kan och vi har både kompetensen, hantverket och utrustningen som krävs för att kunna leverera produkter av högsta kvalitet.

Vi designar och ritar den största delen av smyckena själva.

Vårt arbete med smycketillverkning sker i moderna programvaror såsom CadCam och tillhörande 3d skrivare. Med dagens teknik som ett komplement till detta gedigna hantverk är våra förutsättningar oändliga för att skapa vackra smycken i varierande utföranden helt efter dina önskemål.

Smyckestillverkning efter dina önskemål!

Vår smyckestillverkning välkomnar dina idéer för till exempel omarbetning av ringar eller för att ge dem en nyare design, vilket är genomförbart med den högteknologiska utrustning som finns att tillgå i vår smyckestillverkning. Vi erbjuder också allt ifrån enklare gravyrer och omarbetningar till mer omfattande reparationer av smycken.