Reparationer & Gravyr

Gravera, omarbeta och reparera smycken.

Letar du efter någon som kan reparera smycken? Vi på SävsjöGuld kan omarbeta och reparera smycken till bra priser. Då även det vackraste smycket slits ut och kan behöva återfå sin skönhet! Ibland går smycken sönder och behöver lagas. Ett smycke som används flitigt utsätts för mycket slitage och kan ibland behöva lite omsorg av en erfaren guldsmed. När du är i behov av att reparera smycken så är du varmt välkommen att vända dig till oss på Sävsjö Guldsmeds – vi besitter både den erfarenhet, kompetens och utrustning som krävs för att ge nytt liv åt smycken!

Vi erbjuder alltifrån komplicerade reparationer av armband till storleksändringar av ringar och steninfattning, gravyr och reparationer av smycken åt företag i smyckesbranschen genom våra duktiga hantverkare. Kontakta oss när du vill reparera smycken och tala om vad vi kan hjälpa dig med! 

Egen tillverkning.

Vi har egen tillverkning av ringar och örhängen, hängen, manschettknappar och slipsnålar i silver och guld under egna varumärket SävsjöGuld, samt tillverkning av smycken åt kunder helt efter kundernas önskemål.

Fråga efter smycken från SävsjöGuld i en smyckesbutik nära dig.